Κατασκευή E-Shop

Κατασκευή E-Shop

Το e-shop σας θα πρέπει να είναι σχεδιασμένο έτσι ώστε να καταφέρει να πείσει τους υποψήφιους πελάτες για την αξιοπιστία σας, μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα. Επομένως, οι λεπτομέρειες στην εμφάνιση και λειτουργικότητα του e-shop πραγματικά κάνουν τη διαφορά.

Η IMPRESSI αναλαμβάνει την κατασκευή ενός τέτοιου ηλεκτρονικού καταστήματος, που καταφέρνει να πουλάει τα προϊόντα σας από μόνο του. Ο υποψήφιος πελάτης μπορεί να αγοράσει online, χωρίς κανένα δισταγμό, ακόμα και εάν δεν είναι εξοικειωμένος με το internet. Tα e-shop που κατασκευάζουμε ξεχωρίζουν για την όμορφη αλλά λιτή σχεδίαση, με έμφαση στη φιλικότητα προς τον χρήστη αλλά και τις μηχανές αναζήτησης.

Σχεδιάζουμε e-shop τα οποία εμφανίζονται σωστά και σε καλή θέση στις αναζητήσεις στο Google, για να κατευθύνουν τον χρήστη στην αγορά του προϊόντος, όπως θα έκανε και ένας πωλητής σε ένα μαγαζί. Ο χρήστης βρίσκει εύκολα όλη την πληροφορία που χρειάζεται για να επιλέξει και τον οδηγούμε προς το ταμείο, εξασφαλίζοντάς του ότι θα αγοράσει με απόλυτη ασφάλεια.

Η IMPRESSI έχει μεγάλη εμπειρία στη δημιουργία e-shop κάθε είδους, μικρού ή μεγάλου. Όποιο και αν είναι το προϊόν σας, μπορούμε να σχεδιάσουμε την κατάλληλη λύση για να το πουλήσετε στο internet. Το σύστημα διαχείρισης που παρέχουμε είναι πολύ απλό στη χρήση του, ώστε να μπορείτε να επεξεργάζεστε πολύ εύκολα τα προϊόντα σας και να ελέγχετε τις παραγγελίες σας.
Παραδίδουμε ένα αξιόπιστο, εύχρηστο και γρήγορο e-shop και βρισκόμαστε διαρκώς κοντά σας για να σας παρέχουμε άμεση υποστήριξη.

Κλείστε τώρα ένα ραντεβού μαζί μας!

Έμπειροι συνεργάτες μας έρχονται στο χώρο σας για να σας κάνουν επίδειξη των εφαρμογών που μπορεί να έχει ένα e-shop, καταγράφουν τις ανάγκες σας και σας βοηθάνε να επιλέξτε αυτό που πραγματικά χρειάζεστε, χωρίς επιπλέον επιβαρύνσεις και κρυφές χρεώσεις.

Με το πακέτο κατασκευής e-shop της IMPRESSI:

  • Παρέχουμε δυνατότητα κατοχύρωσης του domain name σας της μορφής www.yourname με οποιαδήποτε κατάληξη επιθυμείτε π.χ. (.gr, .com, .eu κ.α.).
  • Προσφέρουμε άψογο σχεδιασμό της ιστοσελίδας σας μελετώντας τις ανάγκες σας πάντα με γνώμονα τη λειτουργικότητα, την ευκολία χρήσης αλλά και την καλαισθησία. Δίνουμε έμφαση στην ποιότητα των δεδομένων που εμφανίζονται στον χρήστη, και για αυτό, κάθε εικόνα και στοιχείο πολυμέσων που χρησιμοποιούμε επεξεργάζεται και βελτιστοποιείται.
  • Αναλαμβάνουμε την προώθηση της ιστοσελίδας στις ελληνικές και ξένες μηχανές αναζήτησης όπως επίσης και στους επαγγελματικούς καταλόγους.
  • Εξασφαλίζουμε τη φιλοξενία και συντήρηση του website σας σε δικούς μας ταχύτατους servers με εγγύηση ασφάλειας δεδομένων.