Κατασκευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων

Αποκτήστε ένα εξαιρετικό εργαλείο προβολής και προώθησης των προϊόντων σας ή των υπηρεσιών σας με ένα καλά σχεδιασμένο website από την IMPRESSI. Μία προσεκτικά σχεδιασμένη ιστοσελίδα, είναι μια επένδυση που θα μείνει για πάντα και θα δημιουργήσει πολλαπλά οφέλη για την επιχείρησή σας.

Μελετώντας καθημερινά τις εξελίξεις στο χώρο της τεχνολογίας κατασκευάζουμε ιστοσελίδες που λειτουργούν άψογα παντού (Internet Explorer, Mozilla, Chrome). Χρησιμοποιούμε τα καλύτερα τεχνολογικά εργαλεία για να σας παραδώσουμε ένα website, το οποίο θα είναι όμορφο, λειτουργικό, εύκολο στη χρήση και φιλικό για τις μηχανές αναζήτησης.

Κλείστε τώρα ένα ραντεβού μαζί μας!

Έμπειροι συνεργάτες μας έρχονται στο χώρο σας για να σας κάνουν επίδειξη των εφαρμογών που μπορεί να έχει ένα website, καταγράφουν τις ανάγκες σας και σας βοηθάνε να επιλέξτε αυτό που πραγματικά χρειάζεστε, χωρίς επιπλέον επιβαρύνσεις και κρυφές χρεώσεις.

Με το πακέτο κατασκευής ιστοσελίδας της IMPRESSI:

  • Παρέχουμε δυνατότητα κατοχύρωσης του domain name σας της μορφής www.yourname με οποιαδήποτε κατάληξη επιθυμείτε π.χ. (.gr, .com, .eu κ.α.)
  • Προσφέρουμε άψογο σχεδιασμό της ιστοσελίδας σας μελετώντας τις ανάγκες σας πάντα με γνώμονα τη λειτουργικότητα, την ευκολία χρήσης αλλά και την καλαισθησία. Δίνουμε έμφαση στην ποιότητα των δεδομένων που εμφανίζονται στον χρήστη, και για αυτό, κάθε εικόνα και στοιχείο πολυμέσων που χρησιμοποιούμε επεξεργάζεται και βελτιστοποιείται.
  • Αναλαμβάνουμε την προώθηση της ιστοσελίδας στις ελληνικές και ξένες μηχανές αναζήτησης όπως επίσης και στους επαγγελματικούς καταλόγους
  • Εξασφαλίζουμε τη φιλοξενία και συντήρηση του website σας σε δικούς μας ταχύτατους servers με εγγύηση ασφάλειας δεδομένων.

 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Κατασκευή E-Shop »