Δημοσίευση Ισολογισμού Online

Δημοσίευση Ισολογισμού Online

Δημοσιεύστε τον ισολογισμό σας στο διαδίκτυο, νόμιμα, εύκολα και οικονομικά! Ηλεκτρονική δημοσίευση ισολογισμών στο ίντερνετ για ενημέρωση ΓΕ.ΜΗ.

  • Άμεση ανάρτηση απεριόριστου αριθμού ισολογισμών.
  • Δυνατότητα δημοσίευσης συνοπτικών καταστάσεων, ανακοινώσεων, προσκλήσεων κλπ.
  • Δεν απαιτούνται τεχνικές γνώσεις.

Με το άρθρο 232 του ν. 4072 ΦΕΚ(Α/86/11-4-2012) καταργήθηκε η υποχρέωση δημοσίευσης ισολογισμών σε οικονομικές και πολιτικές εφημερίδες και αντικαταστάθηκε με διαδικτυακή ανάρτηση των δημοσιευτέων πράξεων και στοιχείων.
Πώς λειτουργεί;

Δημοσίευση ισολογισμού σε ιστοσελίδα

Α. Εάν έχετε ήδη ιστοσελίδα

Δημιουργούμε για σας microsite της μορφής http://isologismoi.to-onoma-sas.gr. Κόστος 30€ + ΦΠΑ για τον 1ο χρόνο λειτουργίας και στη συνέχεια 12€ το χρόνο.

Β. Εάν δεν έχετε ιστοσελίδα

Κατοχυρώνουμε για σας όνομα χώρου της μορφής www.to-onoma-sas.gr (το οποίο αργότερα μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε και για το εταιρικό σας site) και στη συνέχεια δημιουργούμε για σας microsite στο http://isologismoi.to-onoma-sas.gr. Κόστος 40€ + ΦΠΑ για τον 1ο χρόνο λειτουργίας και στη συνέχεια 24€ το χρόνο.

Τη διεύθυνση αυτή, τη δηλώνετε στη μερίδα της εταιρείας στο ΓΕ.ΜΗ.

Ακόμα και αν έχετε εταιρική ιστοσελίδα, δεν υπάρχει λόγος να εμφανίζετε τα οικονομικά σας στοιχεία (υπόλοιπα, υποχρεώσεις, δάνεια κλπ) στην επίσημη ιστοσελίδα της εταιρίας σας!

Υπάρχει δυνατότητα αποφυγής καταχώρησης/εμφάνισης στις μηχανές αναζήτησης!

Δείτε παράδειγμα το demo εδώ: http://isologismoi.impressi.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας τώρα!

IMPRESSI creations

E-Mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Τηλέφωνο: 210-6211672

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Φιλοξενία ιστοσελίδων - Κατοχύρωση domain