Καμπάνιες Google Ads

Καμπάνιες Google Ads

Διαφημίσεις Google Adwords, δημιουργία καμπάνιας Google από την IMPRESSI. Βελτιστοποίηση και παρακολούθηση διαφήμισης στη Google.

Μία καμπάνια στο Google Adwords σας δίνει τη δυνατότητα να διαφημίσετε τις υπηρεσίες και τα προϊόντα σας, μέσα από την προβολή σας στα αποτελέσματα της μηχανής αναζήτησης της Google. Με τον τρόπο αυτό προσελκύετε νέους πελάτες που αναζητούν τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες στο Google.

Πλεονεκτήματα μιας καμπάνιας Google Adwords

Συγκρίνοντας τις καμπάνιες Google Adwords με αντίστοιχη προβολή με άλλα μέσα (τηλεόραση, ραδιόφωνο, διαφημιστικά φυλλάδια, καταχωρήσεις σε έντυπα κλπ.), καταλαβαίνουμε ότι η διαφήμιση στο internet είναι η πλέον αποτελεσματικότερη μέθοδος προβολής στις μέρες μας.

 • Τιμολόγηση κόστους-ανά-κλικ (CPC). Πληρώνετε δηλαδή μόνο όταν η διαφήμιση σας έχει αποτέλεσμα, δηλαδή όταν κάνει κάποιος κλικ στην διαφήμιση σας. Το κόστος του κάθε κλικ το καθορίζετε εσείς, σύμφωνα με το πόσο συχνά και «επιθετικά» θέλετε να εμφανίζεστε. 
 • Στοχευμένες διαφημίσεις σε site της επιλογής σας. Τιμολόγηση κόστους-ανά-εμφάνιση (CPM) για εκείνους που επιθυμούν να εμφανίζονται σε συγκεκριμένους ιστότοπους περιεχομένου και να πληρώνουν ανά εμφάνιση. 
 • Προγραμματισμός χρόνου και κόστους διαφημίσεων. Προγραμματίζετε τις διαφημίσεις σας σε ημέρες και ώρες που θέλετε και καθορίζετε τον προϋπολογισμό π.χ. 1,00€ / ημέρα.
 • Στόχευση στο κοινό που σας ενδιαφέρει. Ορίζετε με ακρίβεια το κοινό που σας ενδιαφέρει με βάση δημογραφικά στοιχεία και προβάλεστε σε συγκεκριμένη περιοχή.
 • Πλήρης και καθημερινός έλεγχος απόδοσης. Αναφορές απόδοσης 24 ώρες την ημέρα, 7 ημέρες της εβδομάδας, ηλεκτρονικά στον λογαριασμό σας.

Πως λειτουργεί και πόσο κοστίζει το Google Adwords;

Η διαδικασία προβολής είναι απλή και το κόστος της διαφήμισής σας υπολογίζεται με απόλυτα δίκαιο τρόπο. Έστω, για παράδειγμα, έχετε μια επιχείρηση και θέλετε να προβάλετε την ιστοσελίδα σας στα αποτελέσματα του Google.

Αρχικά κάνουμε ανάλυση του ανταγωνισμού της επιχείρησής σας και επιλέγουμε κάποιες λέξεις κλειδιά, οι οποίες είναι πολύ πιθανόν να χρησιμοποιήσει ένας χρήστης στο google και να αναζητά προϊόντα ή υπηρεσίες από επιχειρήσεις σαν τη δική σας.

Έπειτα ορίζουμε το ημερήσιο όριο προϋπολογισμού που είσαστε διατεθειμένοι να δαπανήσετε για την καμπάνια, για παράδειγμα 1€ την ημέρα και ένα μέγιστο κόστος ανά κλικ για τη συγκεκριμένη λέξη κλειδί. Όταν λοιπόν ψάξει κάποιος στο Google χρησιμοποιώντας αυτές τις λέξεις κλειδιά, θα αρχίσει να εμφανίζεται η διαφήμισή σας. Η θέση εμφάνισης εξαρτάται κυρίως από το μέγιστο κόστος που ορίσαμε ως όριο στη λέξη κλειδί. Δηλαδή αν κάποιος έχει ορίσει μεγαλύτερο όριο στον προϋπολογισμό του, θα εμφανίζεται σε υψηλότερη θέση από τη δική σας.

Στη συνέχεια αν κάποιος κάνει κλικ στη διαφήμισή σας, θα χρεωθείτε με το ποσό που κοστίζει η συγκεκριμένη λέξη κλειδί. Το ποσό αυτό θα αφαιρεθεί από το διαθέσιμο ημερήσιο προϋπολογισμό και έτσι θα μειώνεται διαρκώς το υπόλοιπό σας. Η διαφήμιση θα συνεχίσει να εμφανίζεται κατά την διάρκεια της ημέρας, έως ότου μηδενιστεί το υπόλοιπο του προϋπολογισμού σας, οπότε και θα πάψει να εμφανίζεται για την συγκεκριμένη μέρα. Την επόμενη ημέρα θα ξεκινήσει ξανά. Οποιαδήποτε στιγμή μπορούμε αν το επιθυμείτε να αυξήσουμε τον προϋπολογισμό σας, ώστε να εμφανιζόσαστε ακόμη περισσότερες φορές.

Μπορώ να το κάνω μόνος μου για τη δική μου επιχείρηση;

Ο καθένας μπορεί να δημιουργήσει τη δική του καμπάνια σύμφωνα με τις οδηγίες που προσφέρει η Google. Ωστόσο η εμπειρία μας έχει δείξει ότι τις περισσότερες φορές αυτές οι προσπάθειες δεν είναι ιδιαίτερα επιτυχημένες, διότι:

 • Είναι πολύ πιθανό να δημιουργήσετε μια καμπάνια και η οποία να μην αποφέρει τα επιθυμητά αποτελέσματα σε επισκέψεις.
 • Κατά πάσα πιθανότητα θα δημιουργήσετε καμπάνιες με πολύ υψηλό κόστος και θα σπαταλάτε άσκοπα χρήματα.
 • Απαιτείται καθημερινός έλεγχος και βελτιστοποίηση κάθε καμπάνιας βασιζόμενοι σε τεχνικά θέματα SEO.

Η δημιουργία και η παρακολούθηση μιας διαφημιστικής καμπάνιας στο Google απαιτεί χρόνο, εμπειρία και εξειδικευμένη τεχνογνωσία ώστε να μπορέσει να αποφέρει τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα με το μικρότερο δυνατό κόστος. Για τους παραπάνω λόγους σας προτείνουμε να μας εμπιστευτείτε να αναλάβουμε τη δική σας καμπάνια Google Adwords, προσφέροντάς σας:

 • Έρευνα keywords: Μελέτη και επιλογή των λέξεων κλειδιών που ανταποκρίνονται καλύτερα στους στόχους σας.
 • Δημιουργία και διαχείριση καμπάνιας: Δημιουργία διαφημίσεων και ορισμός σελίδων υποδοχής (landing pages). Επιλογή των ιστοσελίδων που θα υποδεχτούν τους επισκέπτες.
 • Διαχείριση προϋπολογισμού: Σωστός ορισμός παραμέτρων ώστε να επιτύχουμε το μικρότερο δυνατό κόστος και ταυτόχρονα να έχουμε τα καλύτερα αποτελέσματα.
 • Ανάλυση επισκεψιμότητας: Με τη χρήση της υπηρεσίας Google Analytics έχουμε λεπτομερή εικόνα των στατιστικών επισκεψιμότητας της ιστοσελίδας σας.

Η παραπάνω διαδικασία μας δίνει τη δυνατότητα να ελέγχουμε πλήρως τη διαφημιστική μας καμπάνια και μη χρεωνόμαστε ποτέ περισσότερο από όσο έχουμε ορίσει. Επίσης, μέσα από την ανάλυση των αναφορών του συστήματος, προσαρμόζουμε την καμπάνια σας και τη βελτιστοποιούμε ώστε να πετύχουμε περισσότερες «καλές» επισκέψεις με το μικρότερο δυνατό κόστος.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΤΩΡΑ!

IMPRESSI creations

E-Mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Τηλέφωνο: 210-6211672